Welcome visitor you can log in or create an account

  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3

OurActivities

Democracy Doesn't Die In Darkness, But W…

activities

COMMITTEE FOR THE DEMOCRATIZATION OF THE...

БOJKТИРАЈ, AПСТИНИРАЈ, ИГНОРИРАЈ, САМО Н…

activities

  {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=kM9sCtpq9ZE&feature=youtu.be{/youtube}

MACEDONIAN INTERIOR MINISTER: “WE ARE FO…

activities

Македонскиот информативен центар упатува апел до...

LETTER TO SECRETARY OF STATE MIKE POMPEO…

activities

Помеѓу 23 јуни и 5 август...

LETTER TO SECRETARY OF STATE MIKE POMPEO…

activities

Заради оние кои не го владеат...

СОКРИВАЊЕ НА СОДРЖИНАТА НА ДОГОВОРОТ СО …

activities

Јордан Петровски 30.07.2018Ако на човекот не...

LatestNews

Венецијанска Комисија: Зоран Заев делува…

October 12, 2019

  {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=xpPTH4QZcDw&fbclid=IwAR3yn2RF26x9YMOC_KP5-veyE85rPPRB4wHxzzIJjOq8nxhoTjx-kvIEtXM{/youtube}   „Ла верита“ јавува: „Според мислењето на...

ДОБИВАЊЕ НА ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОР…

October 01, 2019

Јордан Петровски 02.10.2019Ја прочитав колумната, или...

ДИП СТЕЈТОТ ПАК НИ ГИ НУДИ ЗА ВОДАЧИ СВО…

September 27, 2019

Јордан Петровски 28.09.2019   Професорот и поранешен директор...

РЕЗОЛУЦИЈА НА ПАРЛАМЕНТОТ НА ЕВРОПА-БИСТ…

September 19, 2019

Јордан Птровски 20.09.2019Неверувам дека некој во...

ЗОШТО МОЛЧАТ, НАЈЧЕВСКА, ПИРОВСКА, КАЛАЈ…

September 06, 2019

Јордан Петровски 06.09.2019Повод за овој мој...

МЕЃУ ЦРВЕНАТА SВЕЗДА И ЦРНАТА КОШУЛА

August 30, 2019

  Во пресрет на 95 годишнината од...

MICColumns

Ѕверот е уште жив: Комунизмот можеби е м…

October 13, 2019

Професор Звонимир Јанкуловски за НетПрес  14.10.2019 Во Македонија...

Лустрација на полицијата – политичка ала…

October 06, 2019

  Професор Звонимир Јанкуловски за НетПрес  07.10.2019 За жал...

ДАЛИ НЕКОЈ ВЕРУВА ДЕКА ПРЕРОДБАТА НА МИЦ…

October 03, 2019

Јордан Петровски 06.10.2019 {youtube}https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=0YHNad5-2pE{/youtube}  Ги слушам и читам...

Реквием за интелектуализмот: или, кога н…

September 09, 2019

Професор Звонимир Јанкуловски за НетПрес  10.09.2019 Македонија оддамна...